Combineer werk met ontspanning: de top drie wellness hotels van Van der Valk International

Combineer werk met ontspanning: de top drie wellness hotels van Van der Valk International

Of je nu ideeën uitwisselt met het team, productief werkt aan onze flexwerkplekken of vakgenoten ontmoet tijdens een netwerkborrel: een groot deel van onze dag staat vaak in het teken van hard werken. En als je intensief bezig bent gedurende de dag, is het net zo belangrijk om te ontspannen! Daarom bieden onze hotels niet alleen inspirerende vergaderzalen, maar ook prachtige wellnessfaciliteiten. Locaties binnen de hotels waar je meteen rust ervaart. Waar werkgerelateerde gedachten vervagen en ontspanning de boventoon voert. Perfect voor de noodzakelijke rust om weer energiek op te laden! We stellen graag drie van onze top wellness hotels van Van der Valk International aan je voor:

1. Van der Valk Palace Hotel Noordwijk – Spa & Wellness YUMI

Aan de prachtige kust van Noordwijk bevindt zich het indrukwekkende Van der Valk Palace Hotel. Betreed Yumi Spa & Wellness, waar de hectiek van vergaderzalen plaatsmaakt voor een oase van rust. Geniet van de warmte in de sauna, laat je spieren ontspannen tijdens het floaten of ga voor de complete magnesium experience met een heerlijke magnesiumsmoothie, voetenspa, lichaamspakking, andullatiemassage, infraroodsauna en floatsessie. Uniek aan YUMI Spa & Wellness is het magnesiumconcept, dé ideale remedie tegen stress en spierspanning.

2. Van der Valk Hotel Lelystad

Na een productieve vergadering biedt de wellness van Van der Valk Hotel Lelystad de perfecte gelegenheid om volledig tot rust te komen. Neem een verfrissende duik in het zwembad, laat de spanning los in de sauna, of omarm de warmte van het Turkse stoombad. Voor een extra dosis ontspanning kun je een massage of schoonheidsbehandeling boeken bij Weleda City Spa in Van der Valk Hotel Lelystad. Of kies voor een uur floaten in het magnesiumbad - dé ideale manier om weer op te laden na een intensieve werkdag.

3. Van der Valk Hotel Gent

Met een ligging vlakbij het centrum van Gent en naast de indrukwekkende Ghelamco Arena is Van der Valk Hotel Gent de ideale zakelijke locatie voor teams die op zoek zijn naar een internationale alles-onder-één-dak locatie. Met 12 multifunctionele vergader- en receptiezalen, een skybar, twee restaurants en een luxueuze wellness & spa biedt Van der Valk Hotel Gent een unieke combinatie tussen inspanning en ontspanning. Na een effectieve vergadering biedt de wellness & spa een oase van rust en ontspanning. Geniet van de warmte van de Finse sauna, neem plaats in het Turkse stoombad of ontspan tijdens een warm voetenbad.

Of je nu de voorkeur geeft aan een strandervaring in Noordwijk, de natuur van Lelystad, of geniet van het internationale charme van Gent; bij Van der Valk vinden we het cruciaal om niet alleen te voorzien in zakelijke faciliteiten, maar ook in momenten van ontspanning. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in een van onze prachtige hotels!