Knallend het nieuwe jaar in met een eindejaarsborrel bij Van der Valk

Knallend het nieuwe jaar in met een eindejaarsborrel bij Van der Valk

De decembermaand komt steeds dichterbij en dat betekent maar één ding: het einde van het jaar is in zicht. En hoe kun je dat beter vieren dan met een geslaagde kerst- of eindejaarsborrel met het hele bedrijf? Met een glas bubbels kijk je samen met je collega’s terug op alle prestaties en successen van het afgelopen jaar. Op naar een nog succesvoller 2024! Met deze tips zorg je voor een onvergetelijke kerst- of eindejaarsborrel voor het hele bedrijf.

  1. Bedenk een thema

Wil je dit jaar extra uitpakken met je eindejaarsborrel? Overweeg dan om een thema aan de borrel te koppelen. Met het thema geef je niet alleen richting aan je decoraties en entertainment, maar zorg je ook voor een informele dresscode en een gezellige sfeer. Of je nu kiest voor een elegante black-tie avond, een sprookjesachtig winterwonderland of een casinonight, met een thema voeg je een extra dimensie toe aan je borrel.

  1. Zorg voor entertainment

Interactieve spellen en activiteiten tillen je borrel naar een hoger niveau. Wat dacht je van live muziek? Een wedstrijd voor de foutste kersttruien? Of een opwindende pubquiz met vragen over collega's? Met een leuke activiteit zorg je voor meer interactie tussen collega’s en een gezellige sfeer.

  1. Zorg voor een verrassingselement

Een eindejaarsborrel is de ideale gelegenheid om het personeel eens extra in het zonnetje te zetten. Hoe leuk is het om deze bijzondere momenten te belonen met een leuk cadeautje? Denk bijvoorbeeld aan een Van der Valk Giftcard. Een veelzijdige cadeaukaart die de medewerkers kunnen inruilen voor een heerlijk diner of voor een ontspannen overnachting.

  1. Leg de kerstborrel vast

Na het organiseren van een geslaagde eindejaarsborrel is het altijd leuk om hierop terug te kijken. Kies bijvoorbeeld voor een leuke fotobooth waar medewerkers zelf leuke herinneringen kunnen maken of ga voor een fotograaf die de leukste momenten van de borrel vastlegt. Hoe leuk is dat?!

Knallend het nieuwe jaar in met een eindejaarsborrel bij Van der Valk

Geef je het organiseren van de eindejaarsborrel na deze tips toch liever uit handen? Bij Van der Valk bieden we diverse mogelijkheden voor het organiseren van een onvergetelijke eindejaarsborrel of -feest. Denk aan een sfeervol eindejaarsfeest met een rode loper en live muziek of DJ, een eindejaarsborrel met welkomstdrankje in de skybar, een uitgebreid walking dinner, een knus 3-gangen diner of een eindejaarsfeest in de bioscoop inclusief overnachting.

Onze enthousiaste medewerkers denken graag met je mee. Vraag jouw kerst- of eindejaarsborrel aan via:

  • Amersfoort: sales@amersfoort.valk.com
  • Gorinchem: sales@gorinchem.valk.com
  • Hoorn: sales@hoorn.valk.com
  • Lelystad: sales@lelystad.valk.com
  • Leusden: sales@leusden.valk.com
  • Noordwijk: events@noordwijk.valk.com
  • Nuland: sales@nuland.valk.com
  • Tiel: sales@tiel.valk.com
  • Vught: events@vught.valk.com