Ontdek de perfecte balans tussen werk en vrije tijd bij Van der Valk

Ontdek de perfecte balans tussen werk en vrije tijd bij Van der Valk

Van 's ochtends 8 tot 12 uur vergaderen en vervolgens de middag doorbrengen met een ontspannende wandeling langs het strand - dit is slechts een voorbeeld van hoe zakenreizen steeds vaker worden geïntegreerd met momenten van ontspanning en plezier. De opkomst van 'bleisure reizen' heeft geleid tot een verschuiving, waarbij zakenreizen niet langer alleen om werk draaien, maar ook om het verkennen en ervaren van nieuwe plaatsen en culturen. Deze reizen bieden medewerkers een unieke kans om de professionele verplichtingen te combineren met momenten van ontspanning en plezier. Bij Van der Valk begrijpen we het belang van deze balans, daarom denken wij graag met je mee om je volgende zakenreis om te toveren tot de ideale ‘bleisure reis’.

Werken & Vrije tijd; de perfecte balans tijdens een ‘bleisure reis’

Stel je voor: na een ochtend vol brainstormsessies, strategische besprekingen en vergaderingen, staat de middag in het teken van opladen en ontspanning. Kies bijvoorbeeld voor een ontspannen boottocht over het water, een middag golven of een heerlijke strandwandeling om je gedachten te verzetten en nieuwe energie op te doen.

Met een bleisure reis combineer je zakelijke verplichtingen zoals vergaderingen, conferenties en brainstormsessies met vrijetijdsactiveiten en ontspanning. Het is dé ideale manier om ook tijdens een zakenreis te genieten van de bestemming, cultuur en bezienswaardigheden. Dit kan variëren van het verlengen van de zakenreis met een aantal dagen tot het toevoegen van vrijetijdsactiviteiten aan de agenda.

Hogere productiviteit, teambuilding en een beter welzijn; de voordelen van bleisure reizen

Bleisure reizen bieden werknemers niet alleen de kans om andere landen en culturen te ontdekken, maar hebben ook nog eens een scala aan voordelen voor werknemers en werkgevers. Voor werknemers bieden bleisure reizen de mogelijkheid om de werk-privé balans te verbeteren en meer ontspanning te creëren wat leidt tot een vermindering van de stress, een hogere tevredenheid en een beter welzijn. Daarnaast bieden bleisure reizen de mogelijkheid om collega’s op een andere manier te leren kennen tijdens gezamenlijke activiteiten wat zorgt voor een betere band tussen collega’s en zorgt het voor een hogere productiviteit en betrokkenheid.

Ontspanning & Inspanning hand in hand bij Van der Valk

Met verschillende locaties in binnen- en buitenland zijn de bleisure mogelijkheden bij Van der Valk eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ontspannen bleisure verblijf aan de Caribische Zee in Bonaire? Een actieve golfworkshop en vergadering in Duitsland, een interactieve stadswandeling door Gent of een combinatie van een vergadering met een luxe wellnesservaring in Noordwijk?

Bij Van der Valk geloven we dat hard werken gepaard moet gaan met ontspanning. Met onze ervaring, prachtige locaties en uitgebreide locaties over de hele wereld, staan wij klaar om van je volgende zakenreis een onvergetelijke bleisure reis te maken. Dus waar wacht je nog op? Neem contact op via: sijbrand.booij@valkinternational.com en creëer de perfecte balans tussen werk en plezier. Bij Van der Valk begrijpen we het belang van deze balans, daarom denken wij graag met je mee om je volgende zakenreis om te toveren tot de ideale ‘bleisure reis’.