Revolutie in gastvrijheid: het gebruik van horecarobots in onze restaurants

Revolutie in gastvrijheid: het gebruik van horecarobots in onze restaurants

In de dynamische wereld van hospitality evolueert Van der Valk International voortdurend om aan de steeds veranderende behoeften van onze gasten te voldoen. De recente ontwikkelingen in restauranttechnologieën transformeren de hospitalitybranche in hoog tempo en brengen nieuwe mogelijkheden met zich mee. Denk aan contactloos betalen via een bestelloket, het raadplegen van een menukaart via een QR-code en het bestellen van drankjes en gerechten via de telefoon. Opkomende restauranttechnologieën veranderen de ervaring van gasten in restaurants. Om de horeca te ondersteunen, omarmen veel restaurants de nieuwste trend: horecarobots. Van slimme orderafhandeling tot tafelservice met een technologische twist; ontdek met ons hoe horecarobots de gastvrijheidsindustrie opnieuw vormgeven.

Wat zijn horecarobots?

In de context van de hospitalitybranche zijn robots geavanceerde machines die zijn ontworpen om menselijke taken te automatiseren of te vereenvoudigen. Horecarobots beschikken over sensoren, camera's en slimme software waardoor ze in staat zijn om verschillende taken in een restaurant (deels) over te nemen.

De horecarobots van Van der Valk

In de afgelopen jaren hebben we gezien hoe technologie de manier waarop mensen dineren heeft veranderd. Van online reserveringen tot digitale menu's, technologie is geïntegreerd in bijna elk aspect van ons dagelijks leven. Bij Van der Valk International zetten we nu de volgende stap met de introductie van horecarobots in onze restaurants.

De horecarobots zijn speciaal ontworpen ter ondersteuning van onze medewerkers. Staan de gerechten klaar? Dan krijgt de robot een seintje en komt de robot het gerecht bij de keuken ophalen. Onze medewerkers zetten de borden op de robot waardoor de robot kan ondersteunen in het uitserveren van de gerechten. Omdat de robot weet wie waar aan tafel zit, hoeft er niet meer gevraagd te worden wie de tournedos had. Na de maaltijd ruimen onze medewerkers de tafel af en maken ze gebruik van de robot als extra paar handen om de borden naar de keuken te brengen. Doordat de robots 8 borden per keer kunnen afruimen, bieden ze een echte helpende hand in onze restaurant zonder onze gasten extra te belasten. Dit stelt onze medewerkers in staat om zich te concentreren op wat echt belangrijk is - het bieden van een onvergetelijke ervaring aan onze gasten.

De toekomst van gastvrijheid

Onze benadering van horecarobots gaat verder dan louter efficiëntie; het draait om het behouden van de menselijke touch in gastvrijheid. Bij Van der Valk International begrijpen we dat persoonlijke aandacht een essentieel onderdeel is van de eetervaring. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat gasten niet zelf de borden op de robot hoeven te zetten. Terwijl de horecarobots naadloos samenwerken met ons team, zorgen wij ervoor dat de juiste balans wordt gehandhaafd tussen automatisering en persoonlijke aandacht. Zo kunnen gasten genieten van de voordelen van geavanceerde technologie zonder concessies te doen aan de warme en attente service die ze van Van der Valk International gewend zijn.